Vores historie

Tankerne bag Alphacile
I en verden hvor nye produkter baner vejen frem og hvor behovet for specielle løsninger bliver større, leverer Alphacile 3D-printede produkter med et bæredygtigt aftryk. Alphacile bestræber sig efter at levere skræddersyede konkurrencedygtige produkter til alle niveauer. Med skræddersyede løsninger hjælper vi dig med at opnå dine sportslige mål og drømme. 
Alphacile bygger på et LEAN-princip hvor vi producerer efter behov. Det gør vi for at holde en grøn profil og for at værne om vores alle sammens klode. Produkter skal opfylde behov, og behov er der mange af. Derfor skræddersyer vi netop til dig og dine behov. Ved at fokuserere vores forretning efter LEAN, kan vi tilbyde nogle super skarpe produkter til super skarpe priser, så du som kunde føler dig værdsat. 
Foto: Mads Dalegaard
Hvem er vi?
Holdet bag Alphacile består af 3 drenge alle med fælles ønske om at revolutionere cykelbrancen. 3 drenge der trods gymnasiet og fritidsjob arbejder benhårdt på at skabe de bedst mulige produkter til dem der ikke kan få nok. Ingen skal begrænses på baggrund af deres udstyr. Mennesker er unikke og derfor børe deres udstyr også være unikt. 
Kasper, vores CTO, kørte i 19/20 sæsonen som 2. års rytter i den danske juniorklasse, hvor han ved danmarksmesterskaberne og de jysk-fynske mesterskaber, kørte med skræddersyede 3D-printede skåle fra Aerospeed by Alphacile. Skålene gjorde det muligt for Kasper, at holde sin ekstremt aerodynamiske position under hele tidskørslen og dermed sikre ham nogle meget flotte resultater. En 11. plads ved DM og en meget flot 2. plads ved de jysk-fynske mesterskaber, vidner om potentialet ved brugen af vores custom 3D-printede skåle.
Jeppe har med baggrund i triathlon og cykling, efterhånden skabt et rigtigt godt kendskab til hvad det vil sige, at konkurrere på det højeste niveau i begge sportsgrene. Jeppe har bl.a. konkurreret i DM TRI serien og i juniorklassen. Med en kærlighed til 3D-print og et skarpt øje for detaljen er Jeppe 100% klar, til at hjælpe andre atleter med at opnå deres sportslige mål og drømme. Jeppes primære ansvar som CPO bliver produktudvikling, hvor han sammen med vores samarbejdspartnere, vil teste og udvikle de bedst mulige produkter.
Mathias er CFO, og ansvarlig for den finansielle del af Alphacile I/S. Mathias’ primære ansvar bliver at lægge faste og realistiske budgetter, samt øge og effektivisere væksten gennem sociale medier. Med Mathias på holdet, har vi sikret os et godt fundament for at skabe en velfungerende og sund forretning.
 
Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål såfremt i skulle have nogen. Tøv ikke med at kontakte os på contact@alphacile.com